Promotivna cena avionske karte Beograd Cirih

Da li u ovoj promociji postoji i promotivna cena avionske karte Beograd Cirih i koliko iznosi cena karte? Jagodinka Lukić, Ćuprija

Posetilac: Jagodinka Lukić, Ćuprija
Datum: 16.07.2018
Grupa: Avio karte

Promotivna cena avionske karte Beograd Cirih

Poštovana gospođo Lukić,

Postoji promotivna cena avionske karte Beograd Cirih u periodu od 12.07.18. do 22.07.18. za period putovanja iz Beograda za Cirih i obratno u intervalu od 10.09.2018. do 15.12.2018. Promotivna cena avionske karte Beograd Cirih iznosi OD 99 EUR i može se kupiti i na rate, čekovima građana. Ponuda za promotivna cena avionske karte Beograd Cirih je ograničena.Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija u vezi teme promotivna cena avionske karte Beograd Cirih možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Takođe, sve promocije za avio karte (kao što je promotivna cena avionske karte Beograd Cirih) možete pratiti i na našim  Facebook i Twitter stranama. Promociju vrši kompanija Air Serbia.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Švajcarsku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji  promotivna cena avionske karte Beograd Cirih za Švajcarsku bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.

Slična pitanja i odgovori


Rezervacija hotelskog smeštaja u Cirihu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: